2015-12-15 612 浏览
咁啱俾我行过,又咁啱未卖晒,又咁啱唔驶点排队,咁梗系唔好执输食翻几件。讲真唔系见Do姐介绍个,我未必会咁好奇。好唔好食? 好食值唔值得食? 值得试一次。会唔会再食? Em....或者挂,又唔系吸引到会令我要再买再试,不过有得食嘅话,都会嘅,但系唔会特登啰。今次食咗:N136 - Praline Chocolate Au Lait好味嘅朱古力榛子味,好滑嘅ganache 同 praline creme, 唔算太甜, 但系朱古力味又唔系特别浓,榛子味又唔系特别香,只可以话系好食嘅N3 - Vanille Pecan (Do 姐推介)系3个之中最好食嘅一个, 感觉比较light, vanilla cream 好滑,好钟意个pecan味。N1 - Caramel Beurre Sale入面系 Salted Butter Caramel Mascarpone Cream, 都系好滑嘅cream, 唔太甜,有少少咸味。终括嚟讲,系好食,又有quality 嘅甜品,不过又唔系话好食度要排晒队咁啰。其实本来我都满意嘅,不过我就唔系好钟意佢哋嘅customer service 啰。话说我只系买咗3条,个

好唔好食? 好食

值唔值得食? 值得试一次。

今次食咗:

N3 - Vanille Pecan (Do 姐推介)

N1 - Caramel Beurre Sale

话说我只系买咗3条,个店员都有同我讲话个盒系放4条,3条会唔fit。如果你无所谓就ok嘅,唔系最好买多条。作为一个成日都买甜品嘅人,我就同佢哋个manager讲,其实你哋可以用卡纸整一个spacer,如果客人买单数,咁个packaging 未好啲啰,佢扮晒明我意思,但系就系度话,其实佢哋系唔suggest 客人买单数,最好买2 或4 条。OMG, 你家下咩态度,逼人买多条???我谂你要知道客人系唔一定会买多条,买少条都得架。同埋你系咁high end 嘅 PP 度开舖,sale既系除咗靓甜品,最重要系service。 仲有我觉得佢好唔respect佢哋嘅product啰,如果你系对你啲product有心,要照顾嘅唔系净系好唔好食,你都要确保你嘅product系人哋takeaway 之后都要保持到一定嘅水准嘛。更何况佢哋都系主打takeaway架啦。呢个态度太差,真系扣晒分!
2015-11-29
15 分钟 (外卖自取)
  • Vanilla  Pecan