其实我真系好少写食评,唔系咁难顶我都系是嘥时间写,但系希望呢个食评可以避免其他人中伏🙏🏻🙏🏻今日同女朋友行街,顺便见到有间台湾嘢,谂住去试吓好西☺️环境就几靓嘅,有怀旧嘅味道👍🏻讲真嘢食就冇乜特别,门口挂咗个珍珠奶茶$9 ,但系比起歇脚亭更加难饮😕香芋珍珠唔单止珍珠难食,明知系塑化剂,但系佢沟出嚟都好难饮😕由于今日系10月1号国庆,餐厅都唔系好多人,你经常应该可以好快出到菜,但系我净系嘢饮都等咗半个钟,谂住等咁耐不如算啦转外买,佢就话已经整好咗🙂咁好啦,整好咗就等啦,点知等咗10分钟佢都未拎过嚟🙂然后埋单,佢好先进用QR code落单,出到去谂住埋单,𠮶个人(唔知系咪老板娘)就叫我哋等阵,然后就喺度入外卖单,我由佢一开始入等到佢入完啲外卖单,佢先问我咩事🙂其实唔优做唔想做,都真系好快啲执咗佢😄

今日同女朋友行街,顺便见到有间台湾嘢,谂住去试吓好西☺️

环境就几靓嘅,有怀旧嘅味道👍🏻

咁好啦,整好咗就等啦,点知等咗10分钟佢都未拎过嚟🙂

其实唔优做唔想做,都真系好快啲执咗佢😄