2006-02-27
想平平地食餐日本野,朋友话四十蚊可以任食,于是去试下。劝大家真系唔好乱咁试新野,四十蚊看似吸引,去完之后,十蚊一餐我都唔会再去食,真系食到好饱呀,但个肚里面唔系寿司,系成肚火同怒气呀!1. 无三文鱼0既寿司店 唔系因为四十蚊太平而唔设有三文鱼,我同个frd望住佢有成盘山咁高0既三文鱼放0系度,但系师傅都仲正系整埋0的cheap cheap野:杂果沙律、蟹子、吞拿鱼沙律....好多客因此都落order叫三文鱼、鳗鱼0个0的款式,但系order照落,单照拖。留住0的三文鱼有宝咩?!肉类又唔放得耐,俾你做宵夜都食济你啦!2. 服务态度差差差 叫左十万年先有人过黎同你落单,个个客都至少等二十分钟以上。于是好多人都追单,但系佢地好似好唔满意你追单咁;有0的侍应姐姐好似好惊俾客追单咁,明知你叫佢都掂行掂过。咁多客人追,照理佢地都应该手忙脚乱去搞番掂0的单。但系佢地urgent野唔做,走去执下杯、收碟、抺台,根本无人理0的order。3. 投诉无门 咁当然有0的客发火啦,但系0的侍应唔反省不特止,仲0系背后若无其事咁话:「哗...佢好恶呀,真系好得人惊呀!」梗系恶啦!成间野揾匀晒
1. 无三文鱼0既寿司店
?!肉类又唔放得耐,俾你做宵夜都食济你啦!
2. 服务态度差差差
3. 投诉无门
咁当然有0的客发火啦,但系0的侍应唔反省不特止,仲0系背后若无其事咁话:「哗...佢好恶呀,真系好得人惊呀!」梗系恶啦!成间野揾匀晒一个经理或者负责人都唔见,0个个想投诉0既男人,要打电话去西九龙中心间明将先投诉到,但最后都好似无人理佢个case。我0系度食咁耐,差唔多几分钟就有人投诉order未黎、无三文鱼之类之类,好似全间店都充满怒火,但你有你嬲,佢地有佢地唔理。
4. 食物质责差
吞拿鱼沙律出水,等左廿年先黎到0既三文鱼庸庸烂烂,蟹子沙律得丁屎咁多蟹子,螺肉寿司放得一粒螺肉...四十蚊0系百佳度夹,可以食得好丰富啦!驶乜受埋佢地0的气!
真系好忿怒呀!最衰就系佢个舖位位置够旺,所以长年都有好多人0系下面排队,人地见有人排,唔觉得里面咁差,于是就有更多人中招。我真系唔想再有咁多人食到一肚气,所以不得不打呢篇野出黎!