2021-10-18 228 浏览
食开呢栋大厦顶楼果间西餐, 寻日星期日见呢间有位,入左去食lunch, 谂住试下新野, 点知劲失望。个价钱唔系平, 但系d 野食好似急冻食物用微波炉叮返热咁。我老公叫左个牛肉汉堡, 块汉堡干柴,唔热, 冇牛味。个portabella 唔系完整既菇, 切成一片片, 唔juicy。块芝士仲好笑, 叮唔溶? 我叫左个烤大虾意粉,个大虾冇味, 个意粉同个汁都好普通, 唔系$200 既质素, 冇特别弹牙, 似系我屋企自己煮既意粉。冇 cheese 洒面。个咖啡淡如水, 冇味, 饮左一啖。连咖啡都做唔好学人开西餐??惟一系个前菜ok, 系个大虾cesar salad, 个虾都系冇味架喇, 但个salad 有ok 多既bacon strips, 脆同几野味间餐厅好扮野, 有好多餐具,但系只餐羹短过支叉好多, 食意粉时觉得好cam. 食完每道菜有人黎收, 但系最尾去埋单时, 问个员工科学园园员工证系咪有 9 折, 佢态度劲差, 叫狗咁 "No! 晚市先有!"真系心谂 🙄 成间餐厅扮哂高级, 劲多staff 过黎收野, 但埋单时咁既态度, d 野食仲要难食,$350 两个人到底食左d 乜野唔会再有下次,

个价钱唔系平, 但系d 野食好似急冻食物用微波炉叮返热咁。

唔会再有下次, 都系食返顶楼果间或者出沙田食