2022-08-22
𝑳𝑼𝑵𝑮𝑶-🥯 Blueberry w/ Cream Cheese🥯 Chicken & Wasabi Mayonnaise已有2间位于九龙湾同荔枝角既Bagel专门店Lungo~ 近排系炮台山开左新店(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 位于小街环境宁静,可惜位置唔多,如果要chill就要避开繁忙时间,同埋要等位!最爱既Bagel一定系要够热,烘到面底脆口,但内里要够松软!Lungo做到!终于唔洗食伏Bagel, 有啲真系硬过我条命(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)其中Blueberry Cream Cheese令我试难忘,浓浓既Cream Cheese, 每啖都食到满满既cheese,然后淡淡地散发Blueberry 味系口到!中意呢款重cheese味既组合!然后到chicken & wasabi mayo! 真系冇呃你,十分重Wasabi味!食到中断有”供”到眼湿湿既感觉٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 而且Bagel十分足料!Lungo仲有好多款Bagel选择,日日试唔同味都仲得(^ω^)📍Shop H, 6-16 Shell Street, Po Wing Building, North Point#jcfoodgasm @lu
🥯 Blueberry w/ Cream Cheese
🥯 Chicken & Wasabi Mayonnaise