2024-11-08
落单:比个外卖电话快过我,结果我起码等咗佢3分钟先落完单,然后到我落单铺面:时间21:07基本上坐咗七至八成满仲有一张六人枱同埋一张二人枱食物:我叫咗个热嘅木瓜桃胶炖雪耳,一个炖雪耳好基本嘅系我会见到糖水会有少少胶质嘅感觉,好明显呢一碗系木瓜一份,再加一份桃胶,一份雪耳,同埋一碗等同珍珠奶茶嘅3分糖甜度都冇嘅糖水,如果叫做炖雪耳的话系完全唔合格。如果佢叫做糖水的话,行咗两年几低糖生活嘅人,我都食唔出甜味。服务:21:37 佢话用餐时间30分钟㖞,叫我睇住时间嚟坐,态度麻麻地,应该喺后面睇住我张单够30分钟先同我讲,仲要系出面冇人等位,而佢仲有起码四至五个空位,忘记了,里面食紧嘢嘅任何一个人,都应该比我早入嚟,可能我叫一碗糖水实在太少,唔紧要,我落单𠮶阵时又唔同我讲,我都唔想阻住人哋做生意,咁我都准时起身走总括嚟讲,呢碗唔甜嘅糖水,你坐低真系要预30分钟内食完就走,唔好谂住带啲朋友过嚟吹水慢慢食。