2020-02-19 56 浏览
果日同妈妈去太古揾好野食,依啲时候紧系要揾yellow shop,十卜十卜下啦!去咗依间茶房别天神。系Aeon商场入面嘅。我地总共叫咗两个套餐,首先系别天神套餐,$105。包一碗豚骨汤拉面🍜同埋小食,跟咗一碟饺子🥟,有4只。好好味,😚份量好足,叉烧薄薄地但有好多块,就算无叫多葱都有好多!而且有紫菜同埋劲多嘅粟米🌽,喜欢吃粟米的朋友仔有福了!最正系个汤底,好有猪骨味,清清地又唔会好似味精咁。下次一定会再食!另一个虾味噌套餐,$115,包一碗虾味豚骨汤拉面同埋小食,跟小龙虾蟹子沙律。依个虾拉面非常特别,系其他拉面店比较难食到。佢系有好多细细粒的虾仔,好似樱花虾咁嘅,而且个汤底面系虾味,第一次食!好得意🥰个沙律我都好中意,份量刚刚好,唔太多,可以留返个肚食拉面之余又唔会浪费食物!佢地服务态度好好,细心又有礼貌,而且每人送一张湿纸巾,可以系counter自己拎。👍🏼
十卜十卜下啦!去咗依间茶房别天神。系Aeon商场入面嘅。

2020-02-11
  • 小龙虾蟹子沙律