2013-02-05
话说之前都已经黎个一次,系又一城行过去 原来真系几远下....讲番正题先. 一去到落order 话要半磅三文鱼刺生,佢又系会问要厚/薄/108hkd变左做禁了~~可能真系我唔识野啦...望落去好似切到怪怪的,...有d似切剩唔要果d边边禁...哈不过唔理啦,,,, 美女厨房 ~~~食左至讲啦味道几好 不过有d唔系禁新鲜. 甘香 ,不过鱼油偏少. overroll都系合格的.48hkd呢个salad 真系不得了.软壳蟹真系好多,都几大只.不过如果2个人去ge话,就唔系禁建议叫呢味菜了,因为真的很多都好漏.....大量既蟹柳加上芝士salad 汁.....真系不得了. 不过个系好抵食! 建议要快点ko佢,因为冻左,d炸炒好淋唔系禁好味.
讲番正题先. 一去到落order 话要半磅三文鱼刺生,佢又系会问要厚/薄/[切粒,禁我紧系话要厚切啦,唔该
点知就...... 108hkd
不过唔理啦,,,, 美女厨房 ~~~食左至讲啦
味道几好 不过有d唔系禁新鲜. 甘香 ,不过鱼油偏少. overroll都系合格的. 48hkd
唔系禁好味.
题外话/补充资料:
总括而言:卫生麻麻, 环境上有d似大排档风味. 性价比好高 ,质素中上, 不过要早d黎 ,因为9.00后好多野都会卖晒
个人口味: 7/10