2019-02-01
返shift嘅好处就系出街食饭唔使迫餐懵, 同时又可以拣non peak时段食(平好多的说💰). Random地search到喺兆万9楼li间放题试试先.•剌身拼盘首先系好厚切嘅三文鱼, 又有北寄贝, 象拔蚌剌身, 大只八爪鱼🐙切片, 就连虾剌身都有好几款....大只, 甜虾, 连头的🤣. 除左li d typical刺身, 仲有螺片, 赤贝, 带子, 鲍鱼片& 松叶蟹棒, 2个人份量都算重量级了🏋🏼♀️•日式和牛寿喜烧锅只要两位or 以上就可以拣和牛寿喜烧锅或者雪场松叶蟹火锅, 我地拣左和牛锅, 打埋只蛋落去渌, 汤底好甜和牛够唒肥美.•炭烧日本🇯🇵A5和牛和牛稍为喺铁板上烧一烧就食得, 咬落系无筋的, 和牛粒本身已系油香四溢, 好味呢! •火🔥炙沙律烧三文鱼腩寿司+火🔥炙沙律烧松叶蟹棒寿司三文鱼腩厚切👍🏻, 火🔥炙后仲香, 松叶蟹棒都好大枝呢🦀•盐烧牛舌, 岩盐烧鸡脾菇, 烧菠萝, 烧海虾食过咁多间有offer牛舌嘅日式餐厅, li度嘅牛舌真心最厚切, 加啲孜然粉烧已经好好味.•冰镇菠萝冰镇嘅新鲜菠萝🍍, 食左咁多野要食返一两旧帮助消化👏🏻•甜品- 雪糕+甜筒放喺lift口位两个雪
剌身拼盘
日式和牛寿喜烧锅
炭烧日本🇯🇵A5和牛
火🔥炙沙律烧三文鱼腩寿司+火🔥炙沙律烧松叶蟹棒寿司
三文鱼腩厚切👍🏻, 火🔥炙后仲香, 松叶蟹棒都好大枝呢🦀
盐烧牛舌, 岩盐烧鸡脾菇, 烧菠萝, 烧海虾
冰镇菠萝
冰镇嘅新鲜菠萝🍍, 食左咁多野要食返一两旧帮助消化👏🏻
甜品- 雪糕+甜筒
放喺lift口位两个雪糕柜有泰国🇹🇭黎嘅雪糕🍦同甜筒, 韩国🇰🇷嘅Melona, 仲有local🇭🇰品牌嘅雀巢雪糕(云呢拿, 芋头, 朱古力🍫味), 仲有mini仔雪米滋劲多款拣呢!!
食放题饮解茶👍🏻