餐厅: 和牛燒肉一郎 (荃灣廣場)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-09-23 369 浏览
喺韩国求学嘅姐姐终于返嚟啦!我约咗佢去荃湾嘅和牛烧肉一郎食晚餐。姐姐话好耐冇放肆食放题,既然我请客,佢谂都冇谂就答应咗我。一入到餐厅,真系畀呢度舒服嘅环境吸引住,有啲惊喜。环境优美舒适,座位好宽敞。餐厅有自助bar台,沙律、饮品、甜品都可以依当日心情任意拣,任拿任食。服务员服务周到,仲向我哋推荐咗几个放题套餐,每个都想试,好难拣呀。最后,姐姐拣咗E套餐。黑毛和牛六款🥩包括咗肉眼、肩胛肉、一口牛、三角腹肉、牛肋肉同牛肋条。肉质滑嫩,雪花分布均匀,真系嫩!唔油腻,入口即化。重点系每一片入口都系实在嘅,超级推荐!🦑原只鱿鱼筒好大只呀!味道鲜甜多汁,唔会干巴巴!咬落去非常juicy,弹牙得不得了。福冈明太子卷🍣当然少唔到福冈嘅名产。寿司饭粒粒分明,味道刚刚好,非常美味。🐂生牛肉刺身真系口感一绝!入口即化,肥嫩肥嫩,但唔会太油腻。点可以咁好食!简直将我当场香晕😵。生牛肉寿司🍣第一次试生牛肉寿司,因为姐姐系寿司控,佢非常钟意呢个寿司。生牛肉嘅味道唔会太腥,食落去仲有少少甜味。炙寿喜烧寿司🍣寿喜烧寿司用优质新鲜食材,由厨师精心制作。每款寿司都能够满足唔同食客嘅口味需求。总之,如果你嚟到荃湾,不妨嚟呢

黑毛和牛六款🥩

🦑原只鱿鱼筒

福冈明太子卷🍣

🐂生牛肉刺身

生牛肉寿司🍣

炙寿喜烧寿司🍣

总之,如果你嚟到荃湾,不妨嚟呢间和牛烧肉一郎试下。优质嘅食材、美味嘅食物、周到嘅服务同埋实惠嘅价格,一定会令你流连忘返。