2022-01-13
虽然无返日本两年,但对和牛嘅热情❤️🔥从未减退😋和牛放题食到饱~~ 呢度仲可以同时火锅及日式烤肉,真系满足多个愿望💕餐厅以和风装饰,简约舒适,感觉置身日本🇯🇵。先嚟豪华刺身拼盘,装饰华丽,份量十足,刺身都好新鲜。至于肉类,单是牛肉已经好多款,有A5熊本和王日本和牛,及M9+/7-8澳洲和牛, 仲有唔同部位选择,而且有烧肉及火锅分类。 和牛雪花❄️纹理靓到不得了,只需烤数秒,油脂浸哂出嚟, 肉味香浓,仲入口即溶😍牛三角、牛背峰、牛肩胛、牛上髀,因为脂肪比例唔同,味道都各有不同🥰唔食牛都可以拣鹿儿岛黑豚猪里肌/梅花腩、扇贝、海中虾、牛油广岛蚝等海鲜,或自家串串烧🍢,同样好味😋另外仲有熟食,包括酥脆而不腻嘅天妇罗、炸物,惹味嘅一品料理,寿司卷物,饱肚嘅主食等等~~~ 样样都好想试😝
虽然无返日本两年,但对和牛嘅热情❤️🔥从未减退😋
餐厅以和风装饰,简约舒适,感觉置身日本🇯🇵。
先嚟豪华刺身拼盘,装饰华丽,份量十足,刺身都好新鲜。