2020-01-21 1138 浏览
数天前已BOOK位入座时 有好多吉位 但安排左一个近门口位置 身后一大栋箱起到虽然觉得有D碍眼 但都坐底左一坐下待应讲左一大堆野食几耐同会有只海鲜船可以烧牛比较肥 成口成只蝶都系油可能和牛就系较肥啦我地每一款试 觉得可以再食就留返起佢个牌仔但食落第二转既牛就无第一转咁靓刺身一般唔会觉得好鲜味讲下D烧海鲜鲍鱼OK甲罗烧好食但只虾就出事 D肉系梅既同松既 但成晚既重点来了待应突然比单同收IPAD当时我地张台系吉既 得两旧肉烧梗因为我地一路吹水 同食晒D野先会再叫我就同待应讲 你比我地叫多转先佢就答我 因为已经截左单 同一开始同你地讲左只有头个半钟可以叫野 所以无得叫了我就答佢一舨餐厅都会提一提last order佢就话唔可以再比我地点讲真我地再点都可能系点小小炸物但呢个回应真系破坏晒成晚既心情 仲要系食生日饭望一望张台咩都无 姐系走得啦建议佢可以做多小小 咁大家都高兴日本餐厅IPAD有倒数计时 大家就清楚晒 但又无呢样野 一开始讲左句 真系唔会个个拎只计时表出来望住食既。。。如果开始讲时就讲明 提你佢唔会提last order 你够钟就cut晒无得叫 咁有个预算睇住个钟 但家下唔比我地再叫
数天前已BOOK位

讲真我地再点都可能系点小小炸物
但呢个回应真系破坏晒成晚既心情 仲要系食生日饭
望一望张台咩都无 姐系走得啦
建议佢可以做多小小 咁大家都高兴
如果开始讲时就讲明 提你佢唔会提last order 你够钟就cut晒无得叫 咁有个预算睇住个钟 但家下唔比我地再叫 真系影响心情
食完我再上来望下食评
原来已经有好多客反应个呢个情况 但餐厅都无改善