2024-02-07
今日同朋友约左黎好耐冇黎既兆万,食呢间打边炉,佢系按时段定价,我地夜晚6:30-9 就系$209 一位,跟住加$50可以任食和牛,$50 可以任食刺身,$50可以有鲍鱼海鲜船,我地实在太肚饿所以都加哂😆😆首先拣汤底,可以拣鸡煲,双拼中日式既鸳鸯锅,或者特色火锅,我地拣左豚骨+沙嗲汤底。一开始就会黎左鲍鱼海鲜船,呢个劲推荐一定要加,d 海鲜劲新鲜,虾同鲍鱼都一路郁紧的😍😍好抵食,又好鲜甜好食。跟住就会黎个牛肉拼盘,有哂和牛肉眼,安格斯牛小排,封门柳,牛肩胛,牛板腱等等,就系可以任食既种类,试完就可以跟住想食咩加单😋😋另外刺身我地都叫左一大盘,每样少少,质素都唔错☺️☺️其他食物可以QR code 落单,或者出去出面拎丸果类野,方便唔洗点等,出面仲有大大个酱料区,饮品区,同埋雪糕柜,都系自助任取好方便📍 壹火锅 (旺角)旺角西洋菜南街1N号兆万中心16楼 #香港美食 #香港必食 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodpic #hkig #hkfoodie #hkfoodies #food #foodie #foodstagra
📍 壹火锅 (旺角)
旺角西洋菜南街1N号兆万中心16楼
#香港美食 #香港必食 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodpic #hkig #hkfoodie #hkfoodies #food #foodie #foodstagram #foodblogger #berryfoodie # 香港探店 #berry旺角 #壹火锅 #火锅放题 #吃到饱火锅 #任食火锅 #旺角火锅 #海鲜火锅