2018-04-07 2383 浏览
Buffet—-我最爱,特别是平靓正!今晚book左食buffet,因为公司集团有优惠,可以半价食,所以一于泥试下。我同男朋友6点到,无乜人,应该算早。因为我地食到7点左右全个场已经full左。一齐睇下有咩野食啦。冻盘。有虾,翡翠螺,青口,长脚蟹。虾好好食,新鲜弹牙既,又有虾膏,好好味但长脚蟹就好咸,吾好食既沙律🥗。就普通罗马菜,什菜,车厘茄,粟米,都新鲜既!仲有巴马火腿哈密瓜。汤🥣。就有2种,中西汤,觉得吾够热寿司刺身。有三文鱼,吞拿鱼,鲍片,带子,甜虾,都算新鲜好味有蟹粥,面档。蟹粥好鲜甜,食左2碗。面我就无试啦,好似有喇沙汤底既和牛。每人有一张卡仔,可以去换一份,个汤放旧和牛,我觉得吾好食,和牛寿司🍣好普通甘烧一烧,和牛片煮到over左太老。羊肉,猪肋骨。几好食,羊肉吾太so味,猪肋骨烧得几香,吾错既鲍鱼。呢个必食!即蒸,鲍鱼个葱油好香,好好好食!鲍鱼吾un咖!我食左3只!热盘。我就一向吾太食既,有菜,咖哩饭,鱼🐟,鸡,炸鱼等等。。甜品生果雪糕。系H字杯装雪糕,正!甜品吾吸引,好普通,完全吾特别。生果就有西瓜🍉,哈密瓜🍈,菠萝🍍今次有优惠,半价就觉得好抵食!但如果要正价,我就觉得
Buffet—-我最爱,特别是平靓正!

但长脚蟹就好咸,吾好食既

汤🥣。就有2种,中西汤,觉得吾够热

寿司刺身。有三文鱼,吞拿鱼,鲍片,带子,甜虾,都算新鲜好味

甜品生果雪糕。系H字杯装雪糕,正!

今次有优惠,半价就觉得好抵食!但如果要正价,我就觉得吾太值啦,因为无生蚝,无乜甜品,热盘吾吸引既。环境可以望到出面
游艇会既,仲有一开始有杯果汁🍹,食到尾又有杯茶啡添。职员收碟都快有礼貌

2018-03-27
用餐优惠