2016-04-13 5631 浏览
朕呢排喜欢食Burger,随从就同朕讲中大和声Can有个,好似每星期都做唔同既Burger ,有沙律又有野饮,都只不过系48个大洋,叫朕得闲一定要去试下。既然随从有好介绍,虽然远啲,朕都要去试一试!黎到和声Can,朕见到今次既Burger Series系做紧(流心吉列猪扒汉堡),咁得意,朕一定要试,去收银俾完钱,等叫Number,Lunch时间超多人,朕就紧系揾返个位坐下先啦,等左大约十分钟,有得食喇,个汉堡超大个!Burger Series(流心吉列猪扒汉堡)HK$ 48朕肯肯定个汉堡一定大个朕个拳头,成个汉堡除左有又大又Juicy既吉列猪扒之外,仲有一大片菠萝同埋一大块蕃茄,另外仲有一盒沙律同埋一啲薯格,真系超丰富!朕望住个Burger(流心吉列猪扒汉堡),真系老鼠拉龟,无掟埋手,朕唯有张个汉堡㩒一㩒,然后大大大口咁咬落去,面包很新鲜,松软又超好吃,个块吉列猪扒炸到外脆内嫩,仲要有芝士流心添,爆哂出黎,加埋块Juicy既蕃茄同埋一块厚切菠萝仲要系煎香左既,一咬落去Juicy既感觉爆哂出黎,仲有香脆既薯格,如果食完个Burger同薯格觉得好罪孽心重,仲可以食番个沙律黎中和一下!Bur
Burger Series(流心吉列猪扒汉堡)HK$ 48
Burger Series(流心吉列猪扒汉堡)HK$ 48
------完------
题外话/补充资料: 呢个Burger Series系喺和声Canteen度食既!
2016-03-11
午餐