2019-10-20 2804 浏览
今晚同好姊妹👭🏻一齐食晚饭, 朋友话之前食过E间餐厅唔错, 今次就带我去试下😊 餐厅环境几大而且几阔落, 岩哂大班人聚会或者同好朋友倾计食饭☺️ 餐牌上嘅食物种类繁多, 我地最后叫左一个饭🥘, 三个小食🍟🍄同一个甜品🍮😋焗芝士薯仔皮🧀🥔, 薯仔皮好香脆, 少少焦焦地, 颜色几靓, 芝士味唔算好浓, 但加埋淋系上面嘅酱汁, 非常好味😋香辣蕃茄浓汁煮青口🌶🍅, 蕃茄汁微辣, 味道几浓, 加少少柠檬汁令整体味道更清新, 青口份量几多, 肉质虽然唔算好肥美但味道鲜甜😊西班牙蒜香橄榄油煮磨菇🍄, 蒜香味几出, 磨菇味浓郁而且几大件同juicy👍🏻黑安格斯牛柳西班牙饭(半份)🐂🥘, 安格斯牛柳肉质软腍, 牛味浓郁, 西班牙饭配上甜甜地嘅烧汁, 味道特别! 西班牙嘅菜式, 加上日式嘅烹调技巧, 感觉几夹几创新😊西班牙式炖蛋雪糕(云呢拿姜味), 最上层嘅焦糖非常香脆, 雪糕有浓浓嘅姜味, 仲有一丝丝嘅姜丝系雪糕入面, 口感虽然难以形容, 但味道系唔错的😋。未溶之前口感较似雪糕, 但溶化左之后口感又有d似炖蛋, 几特别嘅一个甜品😊总结: 食物味道唔错而且几特别, 值得一赞嘅系E到有部分食物都可以叫半份/一

总结: 食物味道唔错而且几特别, 值得一赞嘅系E到有部分食物都可以叫半份/一份, 适合唔同食量嘅客人!😊👍🏻
2019-10-18
  • 西班牙式炖蛋雪糕(云呢拿姜味)
  • 焗芝士薯仔皮🧀🥔
  • 香辣蕃茄浓汁煮青口