2022-01-29
📍尖沙咀 𝚃𝚜𝚒𝚖 𝚂𝚑𝚊 𝚃𝚜𝚞𝚒❝和风西日式 cafe☕️寿喜烧配Risotto擦出火花?!🐮🍝❞充满空间感!! 和风设计🎑见到仲有榻榻米座位 今次无缘坐唔到🤣最好book定位呀都几full💥食物质素唔错又多选择 甜品建议试下pancake🥞见到隔离叫左 个样几吸引!!(后悔冇拣佢拣左french toast🥲)🐮寿喜烧牛肉蛋汁意大利饭 $158 (4/5)一食落口就心心眼😍几好食wor!! sukiyaki酱汁甜甜地 牛肉好嫩滑 煮到入晒味😚risotto粒粒分明又好烟韧有咬口👍🏻🥓奶油培根蛋黄猫耳朵 $128 (3.5/5)呢个偏淡味 carbonara酱唔够creamy厚身 唔够邪恶🤣(男朋友唔好cream sauce话几中意呢款)反而我好中意佢既猪腩肉条! 好有猪味又爽口 肥瘦层分明😍🍞𝐅𝐫𝐞𝐧𝐜𝐡 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭 $108 (3.5/5)第一次见用法包黎整french toast😳几特别不过我觉得唔系好夹🙈边位口感烟韧唔脆 索得唔够多蛋奶酱 唔够湿 不过牛油香好出😗中意点埋syrup同cream食味道更丰富🤪🥛𝐊𝐢𝐧𝐚𝐤𝐨 𝐋𝐚𝐭𝐭𝐞 $52 (3.5/5)☕️𝐂𝐨𝐟𝐟𝐞𝐞 𝐌𝐨
🐮寿喜烧牛肉蛋汁意大利饭 $158 (4/5)
🥓奶油培根蛋黄猫耳朵 $128 (3.5/5)
🍞𝐅𝐫𝐞𝐧𝐜𝐡 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭 $108 (3.5/5)
🥛𝐊𝐢𝐧𝐚𝐤𝐨 𝐋𝐚𝐭𝐭𝐞 $52 (3.5/5)
☕️𝐂𝐨𝐟𝐟𝐞𝐞 𝐌𝐨𝐜𝐡𝐚 $48 -
黄豆latte好香甜 好神奇佢成杯都系白色 就咁睇以为斋鲜奶🤣
꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂
📍 MUTA Restaurant
尖沙咀弥敦道132号美丽华广场1期地库B131号舖
🗺𝘐𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯…
#joys_尖沙咀
🔖𝘔𝘰𝘳𝘦 𝘴𝘪𝘮𝘪𝘭𝘢𝘳 𝘤𝘶𝘪𝘴𝘪𝘯𝘦 /𝘧𝘰𝘰𝘥…
#joys_西式