2022-11-20
星期日又系揾食既时间,黎到好耐无去既土瓜湾,俾佢既大月亮吸引入黎。昵度晚市开6点,客人应该一早订左位,6点松啲,2张大枱已满,Bar枱也有人坐紧。夏日祭生蚝手掌咁大只、好creamy, 充满著海水味、好滑🦪🦪🦪🦪🦪🦪伴菜既海草都好好味,好爽口!将海草放上生蚝上食又另一味道层次🥰刺身五点盛:带子 - 带子超滑,仿似入口就会即溶,带点青柠味,好清新。三文鱼 - 三文鱼刺身十分新鲜,鱼油十足,入口即溶。油金鱼 - 充满油光,新鲜。深海池鱼 - 入口食到佢既鲜甜,肉质爽口。大虾 - 又鲜甜又creamy。虾头既虾膏多到漏出黎🦐芝士玉子烧超香芝士和玉子味,一夹起立即见到芝士拉丝,热食才能体会其最美好既时光😘松露半熟牛肉他他牛肉只烧表面,内面仍然系生既,好嫩好juicy,牛肉味浓郁,由于已经烧过表面,牛肉内的脂肪已开始溶化,加上松露既香和蒜蓉粒调味,超级惹味。加上柚子汁沙律菜和生洋葱,无敌呀!青森青提豚肉卷哗,味觉冲击,豚肉烧得好香,配上圆碌碌大大粒既青森青提烧过后反而甜度更突出,好出色既配搭呀!脆皮风鳝真系烧得好脆,肉厚肥美、肉质弹牙🥰亚波美手羽先鸡翼皮烧得香脆,加上师傅精心调味,鸡皮、鸡肉都非
夏日祭生蚝
伴菜既海草都好好味,好爽口!
将海草放上生蚝上食又另一味道层次🥰
刺身五点盛:
带子 - 带子超滑,仿似入口就会即溶,带点青柠味,好清新。
三文鱼 - 三文鱼刺身十分新鲜,鱼油十足,入口即溶。
油金鱼 - 充满油光,新鲜。
深海池鱼 - 入口食到佢既鲜甜,肉质爽口。
大虾 - 又鲜甜又creamy。虾头既虾膏多到漏出黎🦐
芝士玉子烧
松露半熟牛肉他他
加上柚子汁沙律菜和生洋葱,无敌呀!
青森青提豚肉卷
脆皮风鳝
真系烧得好脆,肉厚肥美、肉质弹牙🥰
亚波美手羽先
鸡翼皮烧得香脆,加上师傅精心调味,鸡皮、鸡肉都非常美味!连鸡翼尖都唔放过,食得干干净净😁
牛蒡素肉丸串
表面洒上紫菜碎,咬落超香浓牛蒡味,肉质带嚼劲,又带点辣,昵个好得,好惊喜👍🏻
明太子油扬豆腐
集合左我钟意既明太子和油扬,正呀喂🥰
油扬原来可以烧得咁香脆,仲有豆香,加上明太子既香味和微辣,とってもおいしい!
依度服务非常好,我哋食咗2度菜系生既食物,服务员会自动帮我哋换碟。