2021-05-14
姪仔平时好钟意Twinkle Baker Decor的蛋糕,因为又靓,又好食,又好玩。同佢庆祝生日,我特意订个Twinkle Baker Decor蛋糕送俾佢。上网见到有好多款呼唤童心,啱小朋友又好玩的蛋糕,款款都好可爱。姪仔是恐龙迷,佢好钟意饮美禄和食朱古力。见到有个4.5吋叫MILO®脏脏龙的蛋糕($388)啱哂佢口味,便订了一个俾佢。哗,个蛋糕造型好靓好生动。蛋糕上层有只顽皮的MILO®脏脏龙在美禄湖中浸泥浆浴🤣!超浓郁的美禄慕丝与朱古力牛油蛋糕,配上美禄可可球与朱古力脆莎榛子酱,又香又滑,超美味,令人难以抗拒。个蛋糕唔系好甜,大人细佬都啱食。大大个8个人都够分。姪仔见到个MILO®脏脏龙开心到飞起。之后我们一起看查理与巧克力工厂的影碟,渡过快乐的一晚。买MILO®脏脏龙,还免费送了一包美禄麦芽粒,好食!
买MILO®脏脏龙,还免费送了一包美禄麦芽粒,好食!