2023-08-13 180 浏览
👧🏻😋👅🍽✨咕噜肉天堂😳-Wanna Eat🇭🇰 新蒲岗彩虹道16号地舖 🇭🇰-😋食过wanna eat既拔丝咕噜肉真系返唔到转头, 出去酒楼甚至中菜厅既都不及呢度!!! 所以成日都返黎食, 搞到有排都未试晒佢个menu, 又中又西咁鬼多选择😂😋上次黎都好爆, 所以今次特登早左食就静好多, 我地2位仲安排左4人枱俾我地坐得舒服D, 食完7点半左右先开始多人-🐖 🍱 想食•拔丝咕噜肉(定食) $98💯一落完单好快就到厨房hom hom声😂 然后好快就端出我成日心心念念既拔丝咕噜肉; 依然配有麻辣云耳同莲藕两款前菜同大大碗白饭💯外面拔丝又脆皮之余, 入面猪肉都超软嫩, 肥又唔算好肥但咬落就系soft, 个汁唔会太heavy, 一啖有埋肉汁超满足🤤-🦐 🍝 三文鱼大虾粉红汁意粉 $108 ✨好多时去cafe d意粉个碟就大, 意粉得少少, 但呢度系堆满晒个碟同埋好足料! 三文鱼块同大虾平均夹左系意粉中间✨大虾超爽口, 忌廉汁有少少番茄味, 亦有虾汁既味道; 挂汁得黎唔会太干, 每一条意粉都沾满意粉酱-🍅 是日餐汤 - 番茄西芹汤 $20💯浓郁鲜甜! 番茄味好出而西芹又唔会太草青, 味道天然,
👧🏻😋👅🍽✨

🦐 🍝
三文鱼大虾粉红汁意粉 $108

🍅
是日餐汤 - 番茄西芹汤 $20
💯浓郁鲜甜! 番茄味好出而西芹又唔会太草青, 味道天然, 暖下个胃好舒服

🫖
洛神花甜莓茶 半价 $22
✨半价真系好抵劲大壶, 用左两个茶包唔会淡戌戌; 洛神花同莓都系酸酸地但个酸味都好温和
洛神花甜莓茶

🍠
紫薯牛奶 半价 $21
💯奶味比较重, 如果想饮落紫薯味重D可能热饮会更突出

洛神花甜莓茶