2013-07-22 176 浏览
太古坊的晚上就是无野食.夜少少连茶记都CLOSE好彩仲有间好味屋,仲有鸡煲食(未食过)入到去想求其买个饭拎走,但系佢地话鸡煲可以外卖,但系得我一条友点食我就问佢地除左有咩推介,佢地话炒饭啦,试下呢个咖哩海鲜炒饭连埋野饮要MORE THAN 75蚊(忘记了),心想都几贵下,但系既然叫左,费事烦啦,如果叫左再CANCEL咪比人笑番屋企开估海鲜有假带子(),类似大蚬肉/花甲肉和SQUID.也有一些葱咖哩是香港STYLE,无层次,香料味当然不存在,但带有点辛辣,可以接受.饭粒尚叫分明,也有咬口,在炒功上是OK.可惜系所谓既海鲜系完全无味的,包括类似大蚬肉/花甲肉和SQUID,而且好UN,好似chewing gum.假带子本身系有味的,类似假蟹柳咁.而整体上也比较油,可能同个咖哩BASE有关.如果以呢个价钱来讲,只能够话刚好合格.
太古坊的晚上就是无野食.夜少少连茶记都CLOSE

好彩仲有间好味屋,仲有鸡煲食(未食过)

我就问佢地除左有咩推介,佢地话炒饭啦,试下呢个咖哩海鲜炒饭

番屋企开估
海鲜有假带子(
),类似大蚬肉/花甲肉
和SQUID.也有一些葱

如果以呢个价钱来讲,只能够话刚好合格.

2013-01-16