2005-05-02 2 浏览
去完尖沙咀,谂唔到有乜好食,突然醒起佐敦官涌有间食面小店,一于行过去试下~店子唔起眼,最多只得廿个座位,而门面亦似系一o的卖行货的小店,不过就有几多种类的食物,包括车仔面,粉仔,饭同小食等.两个人点了如下食物:煎酿三宝($10五件) - 热辣辣又好大件,老板仲送多一件添~醉鸡翼尖($10十只) - 好入味,不过酒味略浓~粉仔套餐($17) - 粉仔都几多料,冬菇,猪肉等....粉仔本身就麻麻,硬身左少少~咖哩鲜牛月利饭套餐($28) - 咖哩有分小辣同大辣,我要左少辣,不过OK,下次可以试辣o的.咖哩好香而有少少甜,配料的薯仔好谂好好味,而主角的牛月利就好够份量(大大小小有成十件!!)食落真系觉得系新鲜牛月利,唔会有雪味之余仲有肉香, 不过都几膻!呢味直头食唔晒要打包添~顺带一提老板好好人,落单好有礼貌,呢o的先系服务态度嘛~食物质素好,服务又好,一定有下次!
两个人点了如下食物:
醉鸡翼尖($10十只) - 好入味,不过酒味略浓~
顺带一提老板好好人,落单好有礼貌,呢o的先系服务态度嘛~
食物质素好,服务又好,一定有下次!