2022-09-29
其实呢间年头嘅时候已经好想黎,但由于俾人book爆左再加疫情,所以一直搁置左。到最近朋友提起佢我又开左条瘾想黎。牛仔布嘅主题👖加埋熊仔嘅装饰🐻,女仔一定想黎🥰🧸安格斯特级肉眼配香蒜牛油🥩$118肉眼唔算厚肉,大约手掌size,略为多左啲筋,拣左5成熟,唔韧,合格。薯菜用左粗薯条🍟,加番啲分🧸明太子蟹棒意粉🍝 $68呢个意粉好Creamy好幼滑!蟹棒都有成三条,明太子味都好重,呢个价钱有咁嘅质素算系良心价🧸Caramel Latte🍯 +$20本身餐饮就包美式咖啡、蜂蜜绿茶或者柚子蜜,但系想试下其他咖啡,所以拣左焦糖咖啡。味道带好轻微甜味🧸Hazelnut Latte🌰 +$20上面洒左啲Hazelnut上去装饰,有少少口感,味道唔算太甜,好饮🧸餐汤 🥣好有心思整左Denim嘅字上去,粟米汤就唔系太浓,有点稀,味道尚可我地一行5人,黎嘅时候俾4人枱加梳化位,问店员可唔可以要埋隔离张枱,因为怕食野好迫,但佢地就话有人坐,但结果到食完都冇人黎🤥朋友话佢次次黎都系呢个lunch menu,如果间唔中转下会更perfect!
🧸安格斯特级肉眼配香蒜牛油🥩$118
🧸明太子蟹棒意粉🍝 $68