📍GRIND SIZE呢间位于旺角既GRIND SIZE环境舒适,装修采用日系文青风,窗边位好适合打卡,食物种类都唔少,lunch set性价比都好高,绝对适合平日过黎闲聊。👅牛油柠檬汁大虾意粉 $88大虾有四大只,用牛油煎香,虾肉咬落好爽口弹牙,意粉食到柠檬汁同牛油既香,比例几好,中和左牛油既油腻感,亦都有柠檬既清新。👅蟹肉明太子流心西班牙蛋饼 $98呢个蛋饼好邪恶好吸引,切开之后入面既蛋汁已经流晒出黎,面头加左明太子酱同三文鱼籽,令到味道更加丰富,再加埋蛋饼入面既蟹肉,令到口感无咁单一,完全系必叫呀!👅咸又唔咸蛋黄吉士甜又唔甜比利时窝夫 $98今次铺头改左用牛角窝夫,入口好松脆,窝夫面头有一大球云呢拿雪糕,再加埋咸蛋黄吉士,咸甜比例恰到好处,整体黎讲几有惊喜😛👅抹茶鲜奶 $52上台时有成个托盘,由食客自己调配。先将鲜奶倒入杯内,然后将扫到有茶泡既抹茶倒入杯内,再根据自己喜好加入糖浆~抹茶味香浓,同鲜奶绝对系perfect match。👅抹茶咖啡 $46入到黎1516到底要饮抹茶定咖啡既我,呢一杯绝对系为我而设!抹茶味无盖过咖啡香,对于钟意抹茶又想饮咖啡既人黎讲系唔错既选择,出面都唔
📍GRIND SIZE

👅牛油柠檬汁大虾意粉 $88

👅蟹肉明太子流心西班牙蛋饼 $98

👅咸又唔咸蛋黄吉士甜又唔甜比利时窝夫 $98

👅抹茶鲜奶 $52

👅抹茶咖啡 $46
入到黎1516到底要饮抹茶定咖啡既我,呢一杯绝对系为我而设!抹茶味无盖过咖啡香,对于钟意抹茶又想饮咖啡既人黎讲系唔错既选择,出面都唔易揾到。