2024-01-26 141 浏览
入到呢间Cafe,闻到一阵焗面包嘅香味,心情一下子舒畅晒!🍞🥐 店内布局简洁舒服,环境悠闲,啱哂想放松吓嘅你。我点了个招牌芝心芝味薄饼 - 真系跟晒潮流!🍕芝士浓郁,质感弹牙得嚟唔会太腻口,蕃茄酱底嘅酸甜恰到好处,送上块系烤得啱啱好,边儿脆卜卜,中间又系软绵绵,真系食落好满足😌。之后试吓佢哋嘅经典炸鸡排,炸到金黄香脆,外皮松脆得黎又唔油腻,啖啖鸡肉多汁鲜嫩,仲点了嚟枝柠檬茶,酸酸地啱晒解腻,简直系perfect match!点心我拣咗个牛油果杂果拼盘,睇落好靓仔🥑🍓,牛油果新鲜,水果都新鲜得嚟甜到心底,起到好好嘅提味作用。最后一试嘅系店家自制甜品,望落好普通,但食落竟然有咁浓嘅奶香,口感幼滑得黎唔会太甜,好正!整体嚟讲,呢间Cafe嘅食物同服务都算系一流,特别系佢哋嘅手作面包同甜品,真系值得赞一赞!推荐比大家黎味试下!👍🏼