呢间铺头唔讲仲以为我开的咖啡X 拉面X All DayX Waffle X crossiant有那一样唔系我喜欢😂不过食完真系好大回想, 首先拉面同咖啡既配合度真系低,适合开分服用。 所以order既时候期望咖啡上先。 味道层次会比较好。 然后叫左 柠-拉面、柑橘炸鸡,味道相近唔驶惊唔夹(虽然冇对比) 可惜因为未到食饭时间唔忙 个拉面同炸鸡9秒9上左(表示鸡不是现炸) 拉面个鸡都好好味。配合cafe靓环境简直一流(一般拉都店座位比较简单,布置比较暗)可惜系 当我食到一半,咖啡系呢个时候出现。二指一伸,咖啡正处于现饮的温度(己经偏暖),唯有叫杯水。饮左咖啡先, 咖啡不能马虎。但......但杯水,系浸柠檬既水,顿时无言了。 叫杯水系为咗试咖啡,而杯水己经不是清水😅,更不用说我之前食既系 柠既拉面 同埋柑橘炸鸡。所以杯咖啡我饮唔出任何大味道。想叫埋waffle既心情都没了, 更不用说那$26/包 既挂耳。另揾日返去食waffle好了,有新宠儿 牛角waffle的
呢间铺头唔讲仲以为我开的

有那一样唔系我喜欢😂

另揾日返去食waffle好了,有新宠儿 牛角waffle的