招聘中
月薪
$19,000+
月薪
2024-10-11 56 浏览
星期六下昼放工后,约咗朋友去将军澳食午餐☺️我哋都想食咖喱,所以决定去Coco Ichibanya 咖喱屋😆由于我星期六放工比较迟,所以我哋到达餐厅食午餐都已经下昼三点了😅由于已过咗午餐最繁忙嘅时段,所以我哋唔使等位就可以直接入座😄将军澳店嘅环境很舒服,系适合放松倾偈嘅好地方😄观察到光顾嘅客人都系斯文有礼,倾偈嘅音量亦都唔会太大☺️我叫咗吉列猪扒+炸蚝咖喱饭套餐😆有两件炸蚝😆 第一次喺Coco食炸蚝,觉得OK,冇特别惊喜,下次应该唔会再加🤔😅吉列猪扒同咖喱饭保持水准😋😋😋我唔想食咁多饭,所以拣咗小饭,可以减$5😆好钟意佢可以减饭量😄👍朋友拣咗吉列猪扒奄列咖喱饭😄由于我哋两个都系拣套餐,所以有埋餐饮和甜品😋佢个云呢拿雪糕真系好好食😋😋😋

吉列猪扒+炸蚝咖喱饭
云呢拿雪糕