2009-01-24 50 浏览
烧汁鸡肉串拼日式煎饺子 + 餐饮 ~ 呢个下午茶餐比较贵 , 廿几蚊都系得3只饺子加3寸鸡肉串 , 味道都系一般。 日式酱烧汁牛扒饭(现面豉汤) + 餐饮 ~ 相反呢个廿几蚊就有个饭既下午茶餐抵食好多 , 而且大大碗又有一大块整得够腍既牛扒 , Dad好快就已经食哂成碗饭 , 只不过略为嫌d牛扒系有少少筋。 芝士焗吞拿鱼肉酱双拼天使面 + 餐饮~ 我对下午茶餐既选择不太感兴趣 , 所以就拣左一个贵d既黎食 , 哗...份量都几大 , 吞拿鱼同肉酱多到捞唔哂 , 芝士淡淡地冇咁漏 , 天使面又煮得岩岩好 , 分左d比妈咪试下 , 我地都觉得味道唔错 , 唯一唔好系油多左少许 , 结果clear哂成碟。