叫左个$398嘅二人餐头盘火腿带子麻麻地,带子无味,火腿正常咸味Main叫左牛排,个酱得个样,咩味都无,同盘嘅菇同蔬菜又系无味,块排又肥又韧,差评5粒星⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️仲叫左个慢煮时令蔬配意大利炖饭,因为无写咩酱,特登问左职员系白酱先叫,点知都系伏左。d饭一d味都无,得d西兰花有d咸味,食饭好似食有d texture嘅白饭咁,差评8粒星⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️见人地话dessert 好食,特登加钱要左个炖蛋同心太软,味道都正常嘅,但我觉得个炖蛋太甜同嫩,心太软太苦同唔够软。最重要系无细🍴黎食。好啦,意想唔到嘅部分黎了!!!个炖蛋配左块曲奇,我个fd一食🍪个样就🥴🤢😨。。。我以为曲奇点都唔差得去边,点知我试完都🤡💩块曲奇系差评10粒星嘅⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️个人意见,望周知
叫左个$398嘅二人餐
头盘火腿带子麻麻地,带子无味,火腿正常咸味
好啦,意想唔到嘅部分黎了!!!
个人意见,望周知