啱啱去咗Paisano's Pizzeria叹返餐,简直系我对Pizza嘅美梦成真!冇嘢讲,呢度嘅辣肉肠Pizza简直正爆!上面既肉肠够辣够惹味,令到啖啖咬落去既口感之丰富,我谂我啲味蕾都high晒!😍 然后教父Pizza,个名一听就霸气,但食落真系够晒水准,火腿芝士配合得啱啱好,真喺想一口接一口。手滑又叫咗意式肉丸三文治,以为系小食,点知一上枱嘅份量足足可以喂饱一条街!肉丸松软又 juicy,同好味嘅番茄酱搅和到一齐,嗱嗱声咬落去真系得嗲!同场仲有个拿波里肉肠同美式烧牛肉三文治,都系份量超级满足,哥哥,吃货嘅福音啊!总括嚟讲,呢度果然系食神之选,啲pizza同三文治喺面层配料上都做到够晒味而且得意,仲有啲系帮衬饱肚嘅良心之选,无论你想轻轻松松食个lunch定系想食到摊嘅晚餐,依度都适合你。记住喇,下次来过必须重温!🤤🍕🥪