2013-03-25
第一次食韩烧食到咁嬲!同男友喺cwb行街行到七点几,我提议食韩烧。男友一听到就话要去tst高丽。八点半到达时发现,点解唔使等位,仲有差不多一半空位嘅?Anyways, 之前分别同男友和朋友来过不下十次。事格两个月,怎么食物都变得这么咸???全晚最好吃的可算是墨鱼丸和鲭鱼。其他东西都咸到出汁!!!仲有,烧到大概四十五分钟既时候,我地请waitress帮我地更换鐡板(下图是我们铁板当时的样子)。谁知她说了一句,"重用得架"就将块鸡扒放上个铁板到,之后就走行开左。当时我同男友真系呆左@.@最劲嘅系,过左一阵我地听到后面𠮶枱叫人换铁板,点知另一个waitress 同佢讲,"食韩烧块板系咁lung架啦!"跟住又行开左。这间餐厅不论食物质数还是服务都退步了许多呢!最终我俩走的时候都是不饱的>.<
八点半到达时发现,点解唔使等位,仲有差不多一半空位嘅?
全晚最好吃的可算是墨鱼丸和鲭鱼。其他东西都咸到出汁!!!
仲有,烧到大概四十五分钟既时候,我地请waitress帮我地更换鐡板(下图是我们铁板当时的样子)。谁知她说了一句,"重用得架"就将块鸡扒放上个铁板到,之后就走行开左。当时我同男友真系呆左@.@ 最劲嘅系,过左一阵我地听到后面𠮶枱叫人换铁板,点知另一个 waitress 同佢讲,"食韩烧块板系咁lung架啦!"跟住又行开左。