2022-09-28
呢间小店既咸猪手几出名,一般都要预订,walk in咁岩问到仲有咸猪手,于是dinner就食佢😊慢煮原只德国咸猪手$169必食推荐👍🏻大大只猪手外层脆卜卜,食落够晒咸香入味🤤连皮连肉一齐食,口感又脆又烟韧富,点埋个酱令味道更加丰富,酱汁同猪手既味道好夹,而且令口感湿润d,食落无咁干。薯条同翠肉瓜两样配菜都唔差,薯条上仲有紫菜粉,几鲜味,翠肉瓜加上少少黑椒粒,食落更香。份量足够2-3人分享。黑松露意粉$83松露味略嫌唔够香浓,蘑菇同虾都无乜味,味道普通。忌廉汁蟹棒肉意粉$83蟹棒肉比较少,无乜鲜味,但有好重既洋葱味,可能本人麻麻洋葱🧅觉得味道一般😅夏威夷pizza$79Pizza size略细,大概一个手掌🖐️size,不过都足料,有好多菠萝、烟肉同芝士,味道普通。椰菜花餐汤+$20餐汤食落好香椰菜花味,食真d好似仲有d薯仔味,饮落一粒粒既口感,味道唔错。职员服务态度好好,好关心客人需要☺️用餐过程几舒服,只系地方比较浅窄,堂食空间唔多。
慢煮原只德国咸猪手$169
黑松露意粉$83
松露味略嫌唔够香浓,蘑菇同虾都无乜味,味道普通。
忌廉汁蟹棒肉意粉$83
夏威夷pizza$79