2024-01-17
走过无数间餐厅,但今次系荃湾试到嘅美食真系令我嘴边嘅味蕾起舞咗!先讲讲𠮶碟墨西哥焗Nachos,真系弹牙又惹味,芝士同肉酱扮演咗完美拍档,每件薯片都均匀承载住嗮料,食得我心花怒放🌺。讲起嚟呢个椒盐鱿鱼须,真系劲!脆嘅表面包裹住汁水四溢嘅鱿鱼,每一啖都令人难以忘怀。而𠮶款泰式生虾,辣得嚟又唔会过火,犹如埋藏喺海底嘅珍宝,一啖咬落去,海味与泰式酱汁完美融和。同朋友喺Citywalk附近无意间发现呢个好去处,不但美食吸引,重有得玩,一试难忘。猪肋骨表面焗得金黄又香脆,肉质松散入味,简直系焗烤嘅艺术品。小食拼盘更系一个大惊喜,由鸡翼到炸甜薯,每一样都做得岩岩好,劲过瘾!北海道带子咁鲜嫩juicy,搭配嘅烟肉菠菜同鲍鱼汁更加系咸香中带点高级感觉。每件事嘅细节都透露出料理嘅用心同创意,真心推介俾大家👌!酒吧嘅气氛浓厚,对好食嘅热情同样唔会输,是次餐飨绝对值得记录晒落嚟!🍽🎉