2023-03-30 581 浏览
呢间系🚇尖沙咀嘅 Time Park 系一间装修几有😎品味嘅酒吧餐厅🍴,唔怪之得连之前大热🔥剧集大叔的爱📺都有系度取景喇!入面环境都几有☺️气氛,不过可能我哋🕕六点几来到太早冇乜人😂。佢哋之前仲重新🛠️装修咗部份内部环境🖼️,同埋增加咗🎸 live brand 添!呢度有多款🍽️ set dinner,有包沙律🥗同埋前菜,其实都几💰抵食。作为酒吧餐厅,当然有唔少款式嘅酒🍷,亦都有多款 cocktails 🍸 同埋 mocktails 🍹!沙律🥗份量比我想像中大,用料🥬新鲜,上面仲有脆多士粒同埋🐖 Parma ham ,好有🥰诚意。前菜有几款拣,我拣咗呢个🐟鱼🦐虾🦀蟹多士🍞,香脆嘅法包🥖片上面有满满嘅特色🐟鱼🦐虾🦀蟹酱,入口啖啖咸香好鲜味🤤。海胆汁配🦑海鲜🇮🇹意大利饭🍚几高质,海胆味够浓👍加上三文鱼子咸香鲜味十足😋。呢度嘅🇲🇽墨西哥🌽粟米片都几与众不同,大大块好香脆😍,上面有唔少芝士🧀,配埋个酱食几开胃。个餐可以加🍮甜品,有多款🇭🇰香港制造罐头🥫蛋糕可以拣,而且质素唔错几有🤩惊喜!黑糖伯爵茶☕️慕丝蛋糕🍰嘅黑糖 mochi 味道好香甜浓郁又软腍,伯爵茶☕️味出众得来又好平衡🥰!