2023-12-08
今日同朋友过嚟食烧烤,嚟到呢间餐厅食佢个Set B 乐天澳洲和牛放题,各种唔同部位嘅澳洲和牛都有得食。今天环境非常靓,而自然风为主,俾人嘅感觉好舒服,光线充足,地方又整洁。食物😋😋😋😋😋环境🤩🤩🤩🤩🤩服务😍😍😍😍😍牛肉美味排序如下:🥇乐天澳洲和牛肋条(烧肉汁),厚厚一条肉质柔软,肌肉比较多牛肉味较浓郁🥈萨摩牛牛肩胛寿喜烧,寿喜烧汁甜甜地,令牛肉嘅味道更丰富,牛肉簿簿一片入口溶化。🥉厚切牛舌,一向好钟意食牛舌嘅肉质,肉质柔软,味道浓郁加少少盐烧到微微焦香就已经好好味。🏅萨摩牛牛后腿肉薄切🏅乐天澳洲和牛前腿肉🏅乐天澳洲和牛赤肉(烧肉汁)🏅乐天澳洲和牛腹肉🏅乐天澳洲极上和牛粒(烧肉汁)🏅乐天澳洲和牛赤肉🏅乐天澳洲和牛腹肉🏅乐天澳洲和牛肋条🏅极上和牛粒🏅美国封门柳其实所有都好好食,不过我最钟意嘅就系头𠮶三样。海鲜亦都好新鲜,包括有海虾,多春鱼,带子,生蚝🦪烧完之后每一种食材都带有香味,鲜甜又滋味。蔬菜🥬,新鲜车厘茄,粟米,肠,丸,春卷,牛肉乌冬,牛肉饭,味噌豚肉饭都有得食,真系非常丰富。
食物😋😋😋😋😋
环境🤩🤩🤩🤩🤩
服务😍😍😍😍😍 牛肉美味排序如下:
🏅萨摩牛牛后腿肉薄切
🏅乐天澳洲和牛前腿肉
🏅乐天澳洲和牛赤肉(烧肉汁)
🏅乐天澳洲和牛腹肉
🏅乐天澳洲极上和牛粒(烧肉汁)
🏅乐天澳洲和牛赤肉
🏅乐天澳洲和牛腹肉
🏅乐天澳洲和牛肋条
🏅极上和牛粒
🏅美国封门柳
其实所有都好好食,不过我最钟意嘅就系头𠮶三样。 海鲜亦都好新鲜,包括有海虾,多春鱼,带子,生蚝🦪烧完之后每一种食材都带有香味,鲜甜又滋味。蔬菜🥬,新鲜车厘茄,粟米,肠,丸,春卷,牛肉乌冬,牛肉饭,味噌豚肉饭都有得食,真系非常丰富。