2024-01-10 38 浏览
放假去咗太古,lunch去咗「Eiffel Bistro」食饭,我哋叫咗两个lunch set,真系唔错👍🏻忌廉香草意大利青瓜汤,汤嘅质地滑顺,带有淡淡嘅青瓜味,令人心旷神怡。鸡心豆沙律,搭配灯笼椒、青瓜、橄榄同蕃茄,清新爽口,增加咗丰富嘅口感层次。美国顶级牛腹扒,牛腹扒烹调得恰到好处,外层煎得香脆,内里肉质鲜嫩多汁。配上薯条同沙律,满足咗我对肉食嘅渴望。甜品系冰糖红酒炖雪梨。雪梨炖得软糯,渗透咗红酒嘅香气,带来浓郁而甜美嘅口感。「Eiffel Bistro」嘅菜色精致,味道细腻,无论系浪漫约会定系与挚爱享受美食,「Eiffel Bistro」都系一个唔错嘅选择!🍽️🥩🍨