餐厅: 寶絲吧
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2021-03-26 1717 浏览
写呢个食评,真系有啲嬲。好事实,唔系收到邀请根本唔会写食评。我作为美国运通白金咭会员,下年应该用黑咭。我系穿着运动装去食饭。我𠮶件运动装喺牛津大学的运动装。可以Mark大只眼睇清楚!我又整个流程满意和不满,会慢慢写出嚟!1)一落车门口感觉几好好,代客泊车好殷勤,我部车里面好乱都有啲唔好意思。2)一入去有人通知要量体温同埋安心出行呢啲冇问题3)再问一问间餐厅喺边度,马上答到8楼冇问题。4)入到去就发现原来丝宝吧,真系酒吧嚟㗎。和我在开饭网看到的资讯完全不同。5)那里的职员根本唔想人喺𠮶度食饭。你唔想人喺𠮶度食饭唔该你叫人哋写食评唔好写到食饭咁好,滚到我七彩。💘咁唔紧要我哋都食啦可以两间餐厅都得。男性经理服务没有问题好好,我哋三个人普通食餐饭,就系谂住食食品水准好啲嘅地方,这里是好的。餐嚟到水准都非常好!但我需要投诉那位女性服务员,唔相信的请开CCTV出嚟睇,沿途好似好唔满意我喺度食饭咁。我一路忍住佢好有礼貌对佢,点知佢变本加厉。林到最尾我唔记得给泊车,请看CCTV佢系劈返俾我!佢唔知道,我系大名鼎鼎嘅铜锣湾食神!我嘅劣评系好多人睇,讲真呢餐饭$3000唔系贵,因为水准都够!也有美国运通的

我又整个流程满意和不满,会慢慢写出嚟!

2)一入去有人通知要量体温同埋安心出行呢啲冇问题

3)再问一问间餐厅喺边度,马上答到8楼冇问题。

5)那里的职员根本唔想人喺𠮶度食饭。

咁唔紧要我哋都食啦可以两间餐厅都得。

餐嚟到水准都非常好!

佢唔知道,我系大名鼎鼎嘅铜锣湾食神!我嘅劣评系好多人睇,讲真呢餐饭$3000唔系贵,因为水准都够!也有美国运通的优惠。

但我好想讲,我未上位之前,几十年前都系做餐厅,有时可能都会做得唔好,但系真系唔会比面色客睇!

直接联系我我都未怕过你causewaybayeatgod@gmail.com

我的友人都话点解我唔发脾气,我话我喺开饭网会讨回公道!

其实男性经理同部长服务都好好!真系一粒老鼠屎整臭成间酒店!