2018-11-25 1538 浏览
咁靓,点可以唔买嚟试吓呢?所以色、香、味之中色字排头位,系啱嘅😀行过呢间舖,见到淋罗满目嘅tart,真系好吸引,有香蕉、车厘子、朱古力、季节限定……多不胜数。最后拣咗个tart面上金光闪闪嘅提子味同最隐阵嘅朱古力红莓味。提子味𠮶个真系好靓,净系睇住都觉得开心。味道方面就提子有提子味,tart有tart味,tart皮不太甜,恰到好处,可似一试。朱古力红莓味呢个就食唔到太多红莓味,但朱古力味好香好浓,不太甜,中间仲有软软嘅质感,上面D白色cream亦好香滑,好食到停唔到口。呢间D饼分2个size,如果想饭后食少少甜品嘅话,可以买个大size 2个人share食就啱啱好