2017-02-08
呢间餐厅食过两次, 因为第一次食完无记低, 前两日同男朋友黎再食左~ //星期6既晚上, 因为我地比较早, 6点左右就到左, 所以成个场无咩人, 无BOOK位都OK. //台同台之间空间唔大, 而且隔离台一班人讲野好大声... 有D烦.... //ANYWAY~ 今次点左两个SET DINNER 同饮品. 介绍反~ //SET DINNER 有汤&多士, 主菜同指定饮品~//洋葱汤&多士: 无咩特别, 多士上面有蛋沙律, 都OK不过个汤系唔热既, 只系暖, //主菜系一个牛一个鸡: 牛都OK~ 呢个价差唔多, 入面系全熟的, 不过都唔会好鞋好硬//鸡扒系比较茶记FEEL 既, 带子熟晒都有D鞋, 虽然有两大粒//值得一赞既系意粉炒得好好食~ 无汁都唔会太干~ 同埋几香~//加特饮同果汁就好贵~ //呢个榛子熊仔饼朱古力加左廿几三十蚊 (唔记得实数), 不过系几好饮既, 唔系加水既XD//甘笋橙汁: 果汁要加20蚊~ 都好贵.... 味道无特别//食完7点左右, 开始多人我就闪了~//总结系味道同环境都OK~ 不过小贵//
SET DINNER 有汤&多士, 主菜同指定饮品~//
总结系味道同环境都OK~ 不过小贵//