2018-06-11
第二次光临,上次试火锅,今次试午市套餐!同埋有coupon可以减二十个大洋。今次再踏入店舖,仔细欣赏装潢。无意发现门口有一大叠coupon可以任拎,讲紧系午市火锅七折。上次蚀左我上次用汇丰信用卡有8折优惠,但今次先见到细则送罗汉果茶一渣。但我地上次坐低佢地无问我地有冇卡,到埋单比钱都侧侧膊。比左信用卡而冇罗汉果茶。我觉得作为消费者,会觉得系比人呃左。首先精美三小碟,有木耳、鸡脚、拍青瓜。木耳偏酸,可解辣。青瓜新鲜羊肉鱼丸面线(4/5)细节做足,有果啲豆,配搭好好。鱼丸有惊喜,内里有馅!水饺面线既水饺就偏淡。至于依间店舖既皇牌,糖水。今次竟然系热员工话岩岩煲起。冇充足既食材准备更加违背左食完辣润番喉咙既原意。失望。另外,最离谱岩岩上面线,佢就上糖水。女店员支吾以对,我觉得系懒,因为隔离枱准备食糖水。要顺便上埋隔离枱一次过。如果你好多人、忙,我可以理解。但全场5枱客。总括而言,食物成个presentation系好,但始终系需要人去制作。但依度既人就有待改善。黎依度食系对食物有信心,但人既质素会令人失望。换句说话讲,每入去食,都要有幸运之神眷顾,撞彩神。
首先精美三小碟,有木耳、鸡脚、拍青瓜。
木耳偏酸,可解辣。青瓜新鲜
羊肉鱼丸面线(4/5)
细节做足,有果啲豆,配搭好好。鱼丸有惊喜,内里有馅!
水饺面线既水饺就偏淡。