2023-08-13
听朋友讲起先知,原来元朗呢个位开咗间新西餐,一于去试吓😋餐厅外面睇落以为细细间,但入到去又坐得几舒服,仲有上下两层添!💕纽西兰香草烤羊仔架(3件) 烤新薯及时菜配烧汁 $188首先,我哋叫咗纽西兰香草烤羊仔架。羊肉嘅质地烤得刚刚好,我哋叫咗5成熟,羊架肉汁充盈,嫩滑得黎又唔会过于腻口。佢哋用咗香草调味,为羊肉增添咗一种独特嘅清香。特别钟意佢紫色个烤新薯,好绵好滑,蕃薯味好香。两粒蕃茄仔好Juicy, 仲有3块翠玉瓜, 都整得好好食😋💕牛油果🥑带子意大利饭$128见到有呢个饭,我即刻谂都冇谂就叫咗😆。我好钟意食牛油果!呢个配搭未试过,都几新鲜!果然冇失望,牛油果嘅份量好多,意大利饭都煮得好出色,味道浓郁。带子煮得恰到好处,外面微焦,内里鲜美嫩滑。成个饭嘅味道都好夹。💕 饮品:热桂圆红枣茶、玫瑰普洱茶玫瑰普洱茶则有种独特嘅花香,同普洱茶好夹,饮落去口感清新。朋友就怕瞓唔著,所以叫咗热桂圆红枣茶,同样系健康之选!特别一赞,呢间餐厅嘅员工好nice好有礼貌,感觉好好😀👍🏽
听朋友讲起先知,原来元朗呢个位开咗间新西餐,
一于去试吓😋
💕纽西兰香草烤羊仔架(3件)
烤新薯及时菜配烧汁 $188
💕牛油果🥑带子意大利饭$128
💕 饮品:热桂圆红枣茶、玫瑰普洱茶
特别一赞,呢间餐厅嘅员工好nice好有礼貌,感觉好好😀👍🏽