2020-06-14
之前见过介绍,依度装修好靓,今日经开乌溪沙就嚟试吓去到门口,员工见到我但系冇出嚟问我几位,好啦以为系就咁walk in ok ,入到去就比人截住话量体温(心谂你又唔出嚟🙄)食饭时间冇咩位拣,是但坐咗个位,个位啲cushion训底哂又冇员工执,个枱面仲有几条紫菜又冇人抹枱(我系咪去咗大快活😅)叫咗两个套餐 - 咖哩汤乌龙面鸡唐扬同埋明太子釜玉冷乌龙面,味道一般;反而系个餐饮真系唔讲唔得!原本谂住吾饮佢set定个三款饮品同埋唔想要佢个面豉汤同沙律,点知原来叫其他饮品系点都要加咗$25套餐价先,再加$20先可以叫其他嘢饮😳咁唯有净系加$25算,要咗桂花乌龙同抹茶奶绿,点知两杯野伏到!杯桂花乌龙茶淡到好似饮紧水咁!杯抹茶奶绿系开粉都算,大佬你啲粉溶晒先加冰水啦!饮到卡喉咙🤦🏻♀️食食下见到个男职员拎嘢食比前面枱客人,但系喺客人个背脊都上菜,左手就拎住另一份餐,如果一个唔觉意就倒咗落客人个背脊到就大镬🤦🏻♀️呢间舖嘅员工训练真系有待改善总括嚟讲,如果你系特登嚟依度食装修嘅话系ok嘅!
总括嚟讲,如果你系特登嚟依度食装修嘅话系ok嘅!