2022-01-01
本来订咗枱,但因为屯门公路塞车,迟咗成半粒钟,亦有在whatsapp 通知,员工却仍然保持良好态度回覆,亦有提供menu 让我们(女朋友和我二人)睇定先。客人迟到,但员工态度仍然良好其实真系好难得。食物质素亦高,跟餐付上的忌廉汤亦被女朋友认为是目前为止在街外喝过最好喝的忌廉汤(当然我哋未去过高级餐厅,所以唔知其他high class 嘅会系点)。鸡扒餐上的炸薯饼亦极好味🤣鸡扒亦腌得入味,吃得出加入香草煎煮,黑松露意粉亦不错。嘢饮叫咗梳打同红枣茶,两杯都劲好饮。价钱方面,我自己觉得ok 合理(二人共238)每人除开都系120蚊左右,以cafe 嘅价钱系差唔多,但仲有猫😂而且仲送多次免费入场(仲包一杯饮品)。女朋友就觉得有点贵,但认为食物质素是不错的(比起她以前去的一间猫cafe),以及相比她之前去的猫cafe,这间干净很多。
价钱方面,我自己觉得ok 合理(二人共238)