2016-02-15 276 浏览
昨天2月14日情人节我们差不多三点到梦见屋门口排队拿号码飞等候我们四人一边倾计一等唔觉唔觉就等了个半钟都算了,有个员工大约四十几五十几岁就行出来叫号码,唔知点解佢好似叫来叫去都唔叫我地入去,一叫就叫左我们之后既号码都算,叫完号码冇人行埋去佢又走番入去,明明店舖里面有几张冇人坐的桌又唔叫我们入去,过左一阵又走出来又叫多次又系唔叫我们,佢重要态度好差咁问我地几多号,系唔系四位,我地就答佢,系四位,答完佢又行番入去又要等,佢叫果D号码系冇人因为等得太耐冇人很等走哂,又过左一阵佢又行出黎先叫我地入去,入到去当然就系点餐啦,点餐时我们四人都叫定食,我就加49元叫埋饮品同蛋糕,由点完餐到四人都食饱杯饮品吹左三次都未到我就食蛋糕先,食蛋糕之前再吹左一次都未到,食完蛋糕都未到,真系嬲嬲地想走,一杯饮品又系要等左个半钟先有,依间梦见屋员工态度超差上餐同饮品劲耐,食餐饭前前后后用左三个钟,一定唔会再去食!
食餐饭前前后后用左三个钟,一定唔会再去食!
2016-02-14
庆祝纪念