2023-04-23
听到其他员工叫佢做弹头?唔知咩名黎,总之见佢应机,不断催我 眼神劲唔友善啰,唔清楚佢系咪依间分店嘅员工 只知道每次我久违黎一次都会有机会见到佢又见到佢对其他人都唔友善,都唔知点解依间奶茶店会请啲禁嘅人🤬🤨🙄🙄🙄 之前有啲戴帽肥肥地嘅员工态度比上面果个好好多,至少有礼好多 服务真心因为果个人我比唔落5星 但其他员工服务都ok 嘅 勉强比4星都人至意尽不过依间的确冲得几好饮,同其他奶茶店唔同系佢地嘅模式开放比你睇到佢哋制作过程,又快攞到 佢地喷蒸气嘅机喷紧都会闻到茶香,可惜选择比较少 我想饮水蜜桃嘅都无 不过有时觉得佢地系餐牌上嘅解答有啲奇怪 明明皇家厚奶又无得单杯31蚊买 都唔明点要写上去虽然店员有细心解释反 但餐牌系比顾客睇就应该要写反清楚,个电视又系柴茶又无写印度野 广告又系 明明无得买嘅又放出黎误导人🙄