2021-01-28
下午茶时间入去,款式都几多。入去时,因为平日空位很多,同个侍应讲两位,要我地按飞及等叫飞。😓😓😓觉得有点奇怪,好像不太环保,咁多位之下都要客人拿飞、等叫位。食物质素不过不失,还好。不过最激气既系,我仲有半碗面留俾老公,老公就食紧饭。我地两个都玩紧手机,个侍应问都没问,手势都没,就收左碗面!我抬一抬头先发现面消失左!😡立即同餐厅反映,拿走碗面既侍应过番黎,话见到我地睇紧电话,话有咩手势问我地,又话如果想,最多煮番碗面,但没𩠌既。我话完全留意唔到,同埋点解唔出声,我地又没点头示意,又没眼神接触!佢坚持话有!咁我地话你下之次应该出声,或者等个客有反应先,同人有眼神接触先!碗面我地就唔要啦,惊会报复落野,不过服务真系有问题🤬下次都未必再帮衬!
食物质素不过不失,还好。