2023-10-18
一直有帮衬开,最近换左批阿姐楼面好唔掂令我唔比负评唔得(虽然茶记都无咩人睇评语)。 话说咁岩去食个早餐,适篷早餐时段尾多人,只有中间d 四方枱和一张卡位大枱 咁你又无话唔坐得 我咪拣左张大卡位坐 食到一半 个阿姐走埋来唔好态度话我一个人霸咁大张枱 , 我已经答佢 咁你头先无位嘛 系咪要搬番细枱? 佢又唔出声 。 之后听到佢地员工对话 无礼貌个阿姐想要果张枱食饭 又话佢唔钟意坐其他位⋯ 咁你要留枱员工用膳就一系摆个留座牌啦 问你洗唔洗让番比你又唔出声净识行来行去眼超超同黑面。 我都知去紧茶记食个早餐唔系要你咩五星级服务,但我强调我已经不断讲唔该同用餐时间得20分钟 计埋你出餐 即10 分零钟食完 都系阻你一阵姐,唔洗咁那串 又黑面又赶客咁款既, 埋单个阿姐都劲无礼貌收钱大力掉野。 真心唔会再帮衬 多谢晒。