2021-07-28
首先真系要讲一个我嘅不满先 咁我哋两个人去食啦等咗大概15分钟 入到去嘅时候发现我哋张枱系另外摆出嚟嘅 系一个好迫嘅走廊位𠮶度 然后隔离有一架垃圾车专放(大型灰色收垃圾盘𠮶啲)我哋觉得𠮶阵味一直飘过嚟 所以就有礼貌咁同职员反映左可唔可以转第二个位 因为当时见到其他地方都有空位嘅可能未执枱 (咁我哋都可以着等一阵都冇所谓嘅)然后职员就好冇礼貌咁同我哋讲 叫我哋出返去 唔坐就 出面重新攞飞 其实攞飞都唔紧要 但系个男职员态度真系好差不过我哋都照等大概35分钟后 之后转咗去第二张枱咁就算啦都冇所谓~~终于可以开始食嘢啦 咁第一转就梗系叫刺身啦 虽然张枱细咗少少 不过都冇阻我哋食大餐嘅心情(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 刺身都OK嘅 不过每一次叫嘅数量同埋嚟到上台嘅数量都唔同 另外漏单 错单 情况都真系比较多 虽然价钱系大概$198 $200左右一个人 不过嘢食质素就冇以前咁好味 早几年前真系好好味! !而家完全退步晒第二样就系出面自己拎嘅冷盘 不别有少少海鲜同埋中华沙律𠮶啲 完全系食一啖就已经唔想再食 海鲜唔新鲜就算啦 都估到嫁啦😂😂不过好似摆咗好耐连啲冰都溶埋 中华沙律都系啦 然后熟食方面寿司系OK嘅
然后熟食方面寿司系OK嘅 鸡翼都唔错 但系有啲熟悉就好难食 仲有好多 手卷就真系好难食一啲都唔推介 难食到我相都无影ಥ_ಥ特别系海胆手卷 我同男朋友都觉得超难食! ! !
觉得几特别嘅系牛角包应该系新出嘅之前都冇食过
系留心牛角包 🥐迷你版 迷你版都唔系问题
重点系咬咗好多啖先食到流心奶黄😂😂😂个包已经系迷你版 大家可以想像下大概系10份一奶黄啰 另外全部都系包 差啲饱死 另外有一样几特别嘅甜品炸物 好似系椰汁炸波 好似芋圆波波咁 不过入边变咗椰汁西米露味道都几特别㗎( ´▽`)
羊架质素都唔错 一定要亲热识如果唔系就好快会硬架啦 温馨提示 张枱真系有啲细 如果你唔好彩坐左张mini二人枱 第一转就唔好叫咁多嘢食
慢慢叫会比较好