2024-02-19
今日系黄大仙北馆间CHICKEN FACTOR买鸡汤饭外卖,呆等近半个钟,睇住后买果几位都有,问之下佢地先知留了,慢慢系雪拒拎个汤包出黎,都算,对吾住都无句,重要讲到我吾等得系我吾啱咁,要求退钱,吾退不得止,重要比收钱果位陈xx小姐闹,滚到我拍枱闹佢叫佢未再喝我,佢先收D声。另外等紧既时候,有客话啲鸡喺冻既,佢地吾想换新,但连反热都要果位客发火先话帮佢用微波炉番热,依刻果位陈小姐又出场,睇都吾睇就闩埋人地个盒盖,咁我帮你叮啰,个客同我睇住佢就就连埋盒面D食剩既鸡骨闩埋就拎出叮。同一抬客要豆浆,无哂,果位陈小姐教另一个妹妹仔,话使但放支野饮就得,问都吾驶问想硬要人地要,及后果位客又返转头,佢要个餐加焗薯,点知无比佢,依位陈小姐又闹人,话个焗薯未系个盒入边,人地拎返黎话你自己睇有无,陈小姐问个客系未你自己食左呀!又一轮理论先肯换个新餐,但旧果个无掉,放系另一张抬到好似转个盒换比下一位,因旧个盒系比客撕开左个顶,另环境污糟无人理。还有一幕系依位陈同事拎吾稳个饭盒,跌左个饭波落佢件衫到,衫接得住,佢连衫带饭将个饭波推返入饭盒,用只手放返正就闩盖比个客🤮🤮🤮系电话向佢地位谭负责人投诉,亦讲明考虑
系电话向佢地位谭负责人投诉,亦讲明考虑向食环投诉。