2021-05-03 584 浏览
本身听过其他人话新北江呢间水煮鱼好正,所以谂住过嚟支持下,本身座位好窄不过都可以接受,因为始终是小店。本人点了水煮鱼,炸大肠同埋炒土豆腩肉水煮鱼(生鱼片):质素唔差,肉质够滑,少骨,薯粉入味,这个价钱抵食👍🏻炒土豆腩肉:腩肉太少,味道一般辣炸大肠:这个可以直接唔好点,大肠完全唔辣同入味,炸大肠太脆一啲口感都冇,等于食完全无味嘅薯片一样本身仲谂住个水煮鱼唔错,下次可以再试下其他𩠌,但系店员服务奇差,其实落单嘅过程都一般㗎啦,咁因为食唔晒要打包,但系冇匙羹就问店员拎一只,个店员可能忙紧唔记得,等咗一段时间都未有,咪同佢讲多次啰,明明匙羹都系喺佢后面姐,佢重走鬼左去,要自己过去拎。。。完全打消我再次过黎既念头
本人点了水煮鱼,炸大肠同埋炒土豆腩肉

炒土豆腩肉:腩肉太少,味道一般

打包相